December 22, 2017

Please reload

Recent Posts

Preparativos del vídeo de Navidad

November 22, 2018

1/1
Please reload

Featured Posts

MIM visita l'escola EPRAMI (Portugal)

May 21, 2018

 

Aquesta escola ha sigut nomenada ambaixadora europea i han fet un projecte en el que tots els alumnes han escollit uns ambaixadors de l’escola tant a nivell nacional com internacional. Entre els quals es troba el nostre treballador Cristiano Fernandes.

 

Aprofitant la visita ens van ensenyar les seves instal·lacions i el projecte que han fet els alumnes de 3er de mecatrònica aplicada, robòtica industrial i automatizació:  “Maria 4.0”               https://dee.eprami.pt/maria40/

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon

© 2018 for MIM Group