NOTICIAS

23 Nov 2018

S'atança el Nadal, i com cada any MIM organitza el concurs infantil de dibuix per als més petits de la casa. Volem que ens envieu les vostres creacions i ens ensenyeu tot el que sou capaços de fer. Deixeu volar la vostra imaginació i envieu-nos els vostres dibuixos a comercial@mim.cat o a les oficines de MIM Ullastrell o Sant Cugat.

Participa-hi!

El jurat d...

22 Nov 2018

En los próximos días podréis ver el resultado del vídeo que estamos preparando desde MIM. Ya hemos empezado su rodaje y los trabajadores de MIM nos hemos puesto en el papel... tenemos ganas de enseñároslo!

2 Aug 2018

Tenemos que ser una empresa con una dirección y departamentos inclusiva no extractiva , es la única forma de crecer, a la larga.
Inclusiva se trata de: Dar oportunidades a todos , mantener las categorías y la estabilidad legal, fomentar la educación, invertir y sobre todas las cosas innovar .

20 Jun 2018

El passat dia 31 de maig vàrem assistir a l’Acte Acadèmic d’Imposició de Beques als alumnes que finalitzen els seus estudis de Cicles Formatius de Grau Superior a Xaloc Escola Tècnica.

Xaloc és una Escola Tècnica enfocada en la formació professional del sector industrial i aquesta és la 2a promoció que s’ha fet íntegrament en modalitat dual en aquesta esco...

21 May 2018

Aquesta escola ha sigut nomenada ambaixadora europea i han fet un projecte en el que tots els alumnes han escollit uns ambaixadors de l’escola tant a nivell nacional com internacional. Entre els quals es troba el nostre treballador Cristiano Fernandes.

Aprofitant la visita ens van ensenyar les seves instal·lacions i el projecte que han fet els alumnes de 3...

17 Jan 2018

El nou espai que s'està projectant a les oficines de Cerdanyola té prevista la seva inauguració aquest any 2018.

El nuevo espacio que se esta proyectando en las oficinas de Cerdanyola tiene prevista su inauguración este año 2018.

The new space that is being projected in Cerdanyola offices has its inauguration scheduled for this year 2018.

Espai per a.../Espa...

22 Dec 2017

MIM Group os desea feliz Navidad! Disfrutar de nuestro vídeo!

MIM Group us desitja bon Nadal! Gaudiu del nostre video!

MIM Group whises you Merry Christmas! Enjoy our video!

15 Dec 2017

En los próximos días podréis ver el resultado del vídeo que estamos preparando desde MIM. Ya hemos empezado su rodaje y los trabajadores de MIM nos hemos puesto en el papel... tenemos ganas de enseñároslo!

15 Nov 2017

S'atança Nadal i com cada any MIM organitza el concurs infantil de dibuix per als més petits de la casa. Volem que ens envieu les vostres creacions i ens ensenyeu tot el que sou capaços de fer. Deixeu volar la vostra imaginació i envieu-nos els vostres dibuixos a m.zaragoza@mim.cat o a les oficines de MIM a Rubí o a Sant Cugat.

El jurat decidirà d'ent...

17 Oct 2017

La empresa del grupo MIM Plastic Solutions agradece al socio Telsonic por mencionar la empresa en su artículo referente al evento Equiplast, que tuvo lugar en la Fira de Barcelona del 2 al 6 de octubre.

Ha sido un placer poder colaborar con ellos en este Salón, un encuentro internacional del plástico y caucho.

Por eso, es un orgullo comp...

Please reload

© 2018 for MIM Group