SERVEIS DEL MANTENIMENT

MANTENIMENT INTEGRAL

Creiem que part de l’èxit es basa en el tracte personalitzat, transparent i de confiança que s’estableix amb el client.

 

A MIM unim els esforços necessaris per proporcionar al client un manteniment integral i exhaustiu de les vostres instal·lacions, treballant com un departament més de l’empresa.

Com a empresa especialitzada en el manteniment (predictiu, preventiu i correctiu) aconseguim: prevenir, detectar i actuar ràpidament i amb efectivitat davant de possibles avaries que es produeixen en l’ús quotidià de les instal·lacions, sempre assegurant el bon estat i òptim funcionament de la maquinària del client.

Busquem la satisfacció dels nostres clients, per això oferim serveis generals complementaris (electrònics, mecànics, neteja industrial,…) gracies als diferents tallers especialitzats que MIM ha anat creant per cobrir les necessitats de les empreses de manera completa.

Per això disposem d’un equip humà altament qualificat i els equips tècnics més avançats

OBJETIUS DEL MANTENIMENT

El disseny i implementació de qualsevol sistema organitzatiu i la seva posterior informatització ha de tenir sempre present que està al servei d’uns determinats objectius. Qualsevol sofisticació del sistema deu ser contemplada amb gran prudència en evitat, precisament, que s’emmascarin aquests objectius o es dificulti la consecució.

En el cas del manteniment, la seva organització i informació ha d’estar encaminada a la permanent consecució dels següents objectius:

Optimització de la disponibilitat de l’equip productiu

Disminució dels costos de manteniment

Optimització dels recursos humans

Maximització de la vida de la màquina

Treballem amb els nostres clients com si fóssim un departament més, d’aquesta manera poden obtenir els avantatges de les grans firmes.