BORSA DE TREBALL

BORSA DE TREBALL

MIM Medir Lecha Puig és la matriu d’un conjunt d’empreses que ofereixen solucions per la industria internacionalment, amb un equip humà altament qualificat.

 

Principalment ens dediquem al manteniment industrial i logística d’altres empreses de múltiples sectors, però gràcies a la coordinació i treball d’aquestes empreses podem ampliar el nostre abast i oferir un servei complet al client.

 

El grup compta amb quatre seus a Espanya amb influència a varis continents i dóna feina aproximadament a 200 persones.

 

MIM és una empresa de capital íntegrament espanyol que en els últims anys ha experimentat un creixement important, col·laborant amb empreses internacionals reconegudes.

 

A MIM som experts en oferir solucions personalitzades al client segons les seves necessitats específiques. El seu èxit ha fet evolucionar la companyia cap a la creació successiva de departaments cada cop més especialitzats que finalment s’han convertit en empreses.

 

La nostra filosofia es basa en el creixement personal de cada treballador dia a dia i en l’aportació del seu coneixement per créixer junts, reconeixent l’esforç guiat per una ambició compartida.

 

Si vols participar en el nostre projecte pots consultar les ofertes de feina actuals i enviar-nos el teu CV, el tindrem en consideració per futurs processos de sel·lecció.