MIM Medir Lecha Puig és la matriu d’un conjunt d’empreses que ofereixen solucions per la industria internacionalment, amb un equip humà altament qualificat.

 

Principalment ens dediquem al manteniment industrial i logística d’altres empreses de múltiples sectors, però gràcies a la coordinació i treball d’aquestes empreses podem ampliar el nostre abast i oferir un servei complet al client.

 

El grup compta amb quatre seus a Espanya amb influència a varis continents i dóna feina aproximadament a 200 persones.

 

MIM és una empresa de capital íntegrament espanyol que en els últims anys ha experimentat un creixement important, col·laborant amb empreses internacionals reconegudes.

 

A MIM som experts en oferir solucions personalitzades al client segons les seves necessitats específiques. El seu èxit ha fet evolucionar la companyia cap a la creació successiva de departaments cada cop més especialitzats que finalment s’han convertit en empreses.

 

La nostra filosofia es basa en el creixement personal de cada treballador dia a dia i en l’aportació del seu coneixement per créixer junts, reconeixent l’esforç guiat per una ambició compartida.

 

Si vols participar en el nostre projecte pots consultar les ofertes de feina actuals i enviar-nos el teu CV, el tindrem en consideració per futurs processos de sel·lecció.

BORSA DE TREBALL

BORSA DE TREBALL

© 2018 for MIM Group