NEWS

November 23, 2018

S'atança el Nadal, i com cada any MIM organitza el concurs infantil de dibuix per als més petits de la casa. Volem que ens envieu les vostres creacions i ens ensenyeu tot el que sou capaços de fer. Deixeu volar la vostra imaginació i envieu-nos els vostres dibuixos a comercial@mim.cat o a les oficines de MIM Ullastrell o Sant Cugat.

Participa-hi!

El jurat decidirà d'entre totes les candidatures i el guanyador rebrà un dels premi...

November 22, 2018

En los próximos días podréis ver el resultado del vídeo que estamos preparando desde MIM. Ya hemos empezado su rodaje y los trabajadores de MIM nos hemos puesto en el papel... tenemos ganas de enseñároslo!

August 2, 2018

Tenemos que ser una empresa con una dirección y departamentos inclusiva no extractiva , es la única forma de crecer, a la larga.
Inclusiva se trata de: Dar oportunidades a todos , mantener las categorías y la estabilidad legal, fomentar la educación, invertir y sobre todas las cosas innovar .

June 20, 2018

El passat dia 31 de maig vàrem assistir a l’Acte Acadèmic d’Imposició de Beques als alumnes que finalitzen els seus estudis de Cicles Formatius de Grau Superior a Xaloc Escola Tècnica.

Xaloc és una Escola Tècnica enfocada en la formació professional del sector industrial i aquesta és la 2a promoció que s’ha fet íntegrament en modalitat dual en aquesta escola.

La MIM ha participat com empresa col·laboradora acollint alumnes en pr...

May 21, 2018

Aquesta escola ha sigut nomenada ambaixadora europea i han fet un projecte en el que tots els alumnes han escollit uns ambaixadors de l’escola tant a nivell nacional com internacional. Entre els quals es troba el nostre treballador Cristiano Fernandes.

Aprofitant la visita ens van ensenyar les seves instal·lacions i el projecte que han fet els alumnes de 3er de mecatrònica aplicada, robòtica industrial i automatizació:  “Maria...

Please reload

© 2018 for MIM Group